Prošli eventi

FreSh presents: NORMAN DORAY

Saturday 03.03.2012.@ Shamballa Club Zagreb

FreSh presents: NORMAN DORAY

Cijena ulaznice: 40kn / FREE ULAZ PREKO POPISA I POZIVNICA!

Resident DJ: Marc Bucca

NORMAN DORAY 3.3.

U subotu 03.03.2012. u zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa "FreSh", nakon fenomenalnih Fedde Le Grand-a, Gramophonedzie, Davida Moralesa, Funkermana, Viktorie Metzker, gostuje još jedno veliko svjetsko ime, globalno popularan francuski glazbeni producent i DJ - NORMAN DORAY.

Ovaj francuski house Mozart, osim po sjajnoj glazbenoj produkciji i velikim DJ nastupima na svim značajninjim fetivalima, poznat je i po suradnji s elitom sa scene, imenima kao što su David Guetta, Tony Braxton, Arno Cost, Avicii, Laidback Luke, Albinn Myers, David Tort i mnoga druga. 

Njegov rad promicajele su najveće svjetske diskografske kuće poput Axwellove Axtone, Size Records Steve Angella, CR2, Stryctly Rhythm, Warner Music i legendarna američka Atlantic Records.

Norman Doray je glazbenik koji je konstantno prisutan na Beatport-ovoj Top 10 ljestvici, a Beatport je službena download platforma koja predstavlja pojam u svjetskoj elektronskoj glazbi.

Očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz fenomenalnog Norman Doraya, za Shamballinim DJ pultom nastupit će i sjajan hrvatskih DJ i producent Marc Bucca, a atmosferu će i ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.

Na ovakvom glazbenom događaju, svi će htjeti biti prisutni, a mnogi i biti viđeni, a u Shamballinom VIP-u zasigurno neće nedostajati poznatih lica. 

Shamballa - Absolute Clubbing

SPECIAL OFFER:

Bottle Service:
☆ ABSOLUTE (0,7l) + 5 sokova: 500 kn
☆ ABSOLUTE (0,7l) + 5 red bull-a: 550kn
☆ ABSOLUTE (0,5l) + 4 red bull-a: 300kn ☆
☆ CHIVAS 12 (0,7l) + 5 cola: 600kn
☆ JAMESON (0,7l) + 5 cola: 470 kn ☆

☆ FREE NARGILE: samo za rezervirane separee u prostoru za pušače ☆
_______________________________________________________
Ulaz je dozvoljen samo starijima od 21 godine (Girls 18+, Guys 21+).

Besplatan ulaz je moguć isključivo preko pozivnica i popisa do 01:00h.

- Za rezervacije separea, popis ZA FREE ULAZ i dodatne informacije, javite se Shamballinim promotorima ili nazovite 099/721-7777

Related:
Saturday 10/03/2012: ARNO COST @ Shamballa
https://www.facebook.com/events/375210442490881/