Prošli eventi

FreSh presents: ARNO COST

Saturday 10.03.2012.
Shamballa Club Zagreb

FreSh presents: ARNO COST
- Cijena ulaznice 40kn / FREE ULAZ PREKO POPISA I POZIVNICA

ARNO_A6-01

U subotu 10.03.2012. zagrebački klub Shamballa i program "FreSh", nakon fenomenalnih Fedde Le Grand-a, Davida Moralesa, Funkermana, Norman Doraya, ugošćuju još jednu svjetsku zvijezdu. Nastupa jedan od danas najtalentiranijih glazbenih producenata i DJ-a, francusko "čudo od djeteta" - ARNO COST.

Autor planetarno popularnih megahitova "Magenta" i "Cyan", već je sa 23 godine simbol najvećih klupskih, ali i festivalskih manifestacija diljem svijeta.

Potencijal ovog mladog house genijalca, otkriven je početkom 2006. god. od strane Serial Recordsa koji mu je odlučio izdati nekoliko produkcija. U jako kratkom vremenu, Arno Cost je zajeo na vrhove brojnih svjetskih top lista. Njegov talent i djelo ubrzo su prepoznala mnogi, pa je danas prepoznatljiv i po suradnji s najvećim imenima sa scene kao što su David Guetta, Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Bob Sinclar, Ian Carey, Tom Novy.

Danas najviše surađuje s još jednim mladim genijalcem, francuskim house Mozartom Normanom Dorayem, koji je prošle subote zapalio Shamballu svojim sjajnim nastupom.

Dakle, očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz fenomenalnog Arno Costa, za Shamballinim DJ pultom nastupit će i sjajan hrvatskih DJ i producent Joe 2 Shine, a atmosferu će i ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.

Na ovakvom glazbenom događaju svi će htjeti biti prisutni, a mnogi i biti viđeni, a u Shamballinom VIP-u zasigurno neće nedostajati poznatih lica. 

Shamballa - Absolute Clubbing

SPECIAL OFFER:

Bottle Service:
☆ ABSOLUTE (0,7l) + 5 sokova: 500 kn
☆ ABSOLUTE (0,7l) + 5 red bull-a: 550kn
☆ ABSOLUTE (0,5l) + 4 red bull-a: 300kn ☆ Samo na šanku!
☆ CHIVAS 12 (0,7l) + 5 cola: 600kn
☆ JAMESON (0,7l) + 5 cola: 470 kn ☆

☆ FREE NARGILE: samo za rezervirane separee u prostoru za pušače ☆
_______________________________________________________
Ulaz je dozvoljen samo starijima od 21 godine (Girls 18+, Guys 21+).

Besplatan ulaz je moguć isključivo preko pozivnica i popisa do 01:00h.

- Za rezervacije separea, popis ZA FREE ULAZ i dodatne informacije, javite se Shamballinim promotorima ili nazovite 099/721-7777