Prošli eventi

O nama

Shamballa je noćni klub izuzetnog interijera, smješten u središtu Zagreba. Uređenje predstavlja savršeno ugodan ambijent inspiriran davnim istočnjačkim kulturama u kombinaciji s elementima modernog dizajna.

Tehničke karakteristike čine pomno odabran sound system s maksimalno istaknutom kvalitetom zvuka, sofisticiran sustav osvjetljenja koji ostavlja bez daha, kao i sigurnosno rješenje kojeg se ne bi posramili ni moderni vojni centri. Sve to zajedno našim gostima omogućuje nesmetano iskustvo clubbinga u njegovom punom smislu riječi.

U klubu je dostupan velik i iznimno atraktivan prostor za pušače s prekrasnim separeima. Elitno usklađen V.I.P. prostor s vlastitim šankom mjesto je na kojem će se svatko osjećati posebno. Velika pozornica i plesni podij pod vizualnim čarolijama vrhunskog sustava osvjetljenja uz odličan zvuk omogućuju vrhunsko iskustvo tijekom izvedbi uživo- kako za izvođača, tako i za publiku. Sve to zajedno čini Shamballu jednom od najpoželjnjih klupskih destinacija na ovim prostorima, pa je tako u klubu nerijetko moguće uočiti i razne osobe iz svijeta poznatih i slavnih

 

Shamballa club Zagreb